James  Butler hvem–hvad–hvor?

James Butler er en digital tjeneste, hvor du kan få ordnet dine ærinder – f.eks. få handlet ind til aftensmaden eller bare få ordnet andre praktiske ting, du ikke kan nå i en travl hverdag. Der er ingen begrænsninger på,, hvilke butikker du kan bruge eller ærinder, du kan få ordnet.

Vidste du, at?

James Butler hjælper ikke kun dig med at handle ind, men hjælper også lokale, fysiske butikker med at overleve ved at du køber hos dem.

Samtidig tjener en masse gode mennesker deres penge (og får motion) ved at være butler for dig – what’s not to like?
Kom i gang

Hent appen og du er igang

Det eneste, du skal gøre er at hente vores gratis app, lave en liste med dine ærinder og ønsker og voila, så sørger James Butler for det bliver ordnet – du kan få leveret hjem til dig selv eller lige hvorhen du ønsker det.

Du bestemmer selv hvornår du vil ha’ leveret - SMS med James Butler undervejs, så alt er som det skal være, når du modtager dine varer.
Kom i gang

Vi er på en mission for at gøre hverdagen nemmere for dig og mindske vores klimaaftryk

James og klimaet

Når du bruger James BUtler, er det også godt for klimaet. Ved at handle lokalt, er du med til at mindske vores C02 aftryk. Lastbilerne har allerede leveret varer til din lokale butik. Hvorfor købe dem online på et lager langt væk med ekstra fragt oveni? Ikke godt for klimaet - og når du samtidig ved at langt de fleste James Butler ærinder bliver leveret med pedalkraft på cykel, kan du handle med god samvittighed hos os.

Frihed og fleksibilitet

Vi har udviklet James Butler konceptet ud fra de behov, vi selv har i en travl hverdag. Derfor er James Butler lavet som to-do lister og ikke som en webshop med alle de "forhindringer", det giver. Du laver bare en liste og uploader et billede, hvis det er en helt bestemt vare, der skal købes. Lidt ligesom når du aftaler hvad der skal købes sammen med din partner - nu ordner James Butler det bare.

Brug tiden på det, der betyder noget

Kunne du tænke dig mere tid til familien, din yndlingssport eller bare lidt mere mig-tid? Vidste du, at vi i gennemsnit bruger 6 timer om ugen til at handle ind? Mange af indkøbsturene er til nu og her ting, vi skal bruge samme dag. Få James Butler til at klare nogle af indkøbene og spar dig selv for masser af kø-tid og andre kedelige ting. Brug din tid på det, der betyder noget. Resten klarer James Butler.

Covid-19 situationen

Hos James Butler har vi selvfølgelig også fokus på,hvordan vi håndterer COVID-19 situationen såtrygt og sikkert som overhovedet muligt. Viskal passe på hinanden, så derfor sker alleleveringer med James i overensstemmelsemed alle de gældende sundhedsmæssigeanbefalinger. Eksempelvis spritter alle voresshoppere af før og efter hver levering,ligesom du kan bede om kontaktløs levering.

James Get It ApS


CVR-nr. 41 70 40 20
Egebæksvej 2
5000 Odense

hej@jamesbutler.dk
+45 26842046