Privatlivspolitik & Cookiepolitik

1. Generelt
Når du besøger jamesbutler.dk indsamles der oplysninger om dig. Nogle af dem via cookies andre afgiver du selv. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, og hvordan de bliver behandlet, samt hvem du skal kontakte ved spørgsmål.

2. Hvem er dataansvarlig?
James Get It Aps ejer jamesbutler.dk, og det er derfor os, der er dataansvarlig. Som dataansvarlig er det vores ansvar, at dine oplysninger behandles på en korrekt og sikker måde, og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan altid kontakte os ang. dine data på mail: hej@jamesbutler.dk

3. Hvilke oplysninger behandler sitet om dig?
Cookies fra Google Analytics for at analysere din adfærd på websitet. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookie deklarationen. Vi bruger informationen til at gøre vores site bedre for dig som besøgende.

4. Ændringer og sletning af personoplysninger
Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har liggende om dig og bede om at få dem slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig bliver ændret eller slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1

5. Datasikkerhed
Vi vil altid behandle dine personoplysninger fortroligt, sikkert og i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og bliver slettet, når det formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

6. GDPR - De oplysninger, vi samler om dig, når du tilmelder dig som ”runner”:
- Når du tilmelder dig som ”runner” for Jamesbutler.dk, gemmer vi de oplysninger som f.eks. dit navn, din e-mailadresse, adgangskode og dit telefonnummer, som du frivilligt giver os ved oprettelse.

Disse oplysninger bruger vi udelukkende til at kontakte dig vedrørende yderligere informationer omkring din videre færd i at blive godkendt og optaget som ”runner” for Jamesbutler.dk, så du får adgang til vores tjenester. Vi bruger dem altså til at holde dig opdateret på, hvad der skal ske fremadrettet samt nyheder og informationer angående vores tjenester.

Jamesbutler.dk kan kontakte dig via de oplyste informationer for at give dig opdateringer og yderligere information eller afhjælpe ved eventuelle problemer

7. Kontakt
Ved spørgsmål om, hvordan vi bruger dine data eller ønske om ændring eller sletning, kan du altid kontakte os på mail: hej@jamesbutler.dk.