James hvem–hvad–hvor?

James er en ny tjeneste, hvor du kan få handlet i fysiske butikker – f.eks. få handlet ind til aftensmaden eller bare få ordnet andre praktiske ting, du ikke kan nå i en travl hverdag. Der er ingen begrænsninger på, hvilke butikker du kan bruge eller ærinder, du kan få ordnet.

Vidste du, at?

James hjælper ikke kun dig med at handle ind, men hjælper også lokale, fysiske butikker med at overleve ved at du køber hos dem.

Samtidig tjener en masse unge mennesker deres penge (og får motion) ved at være bud for dig – what’s not to like?
Kom i gang

København, Aarhus, Odense og Aalborg

Vi er startet i København, Aarhus, Odense og Aalborg – det eneste, du skal gøre er at hente vores gratis app, lave en liste med dine to do’s og voila, så sørger James for det bliver ordnet – du kan få leveret hjem til dig selv eller vælge et pickup spot.

Du bestemmer selv hvornår du vil ha’ leveret - snak eller chat med James undervejs, så alt er som det skal være, når du modtager dine varer.
Kom i gang

Vi er på en mission for at gøre hverdagen nemmere for dig og mindske vores klima aftryk

James og klimaet

Når du bruger James, er det også godt for klimaet. Ved at handle lokalt, er du med til at mindske vores C02 aftryk. Lastbilerne har allerede leveret varer til din lokale butik. Hvorfor købe dem online på et lager langt væk med ekstra fragt oveni? Ikke godt for klimaet - og når du samtidig ved at langt de fleste James ordrer bliver leveret med pedalkraft på cykel, kan du handle med god samvittighed hos os.

Frihed og fleksibilitet

Vi har udviklet James ud fra de behov, vi selv har i en travl hverdag. Derfor er James lavet som to do lister og ikke som en webshop med alle de "forhindringer", det giver. Du laver bare en liste og uploader et billede, hvis det er en helt bestemt vare, der skal købes. Lidt ligesom når du aftaler hvad der skal købes sammen med din partner - nu ordner James det bare.

Brug tiden på det, der betyder noget

Kunne du tænke dig mere tid til familien, din yndlingssport eller bare lidt mere mig-tid? Vidste du, at vi i gennemsnit bruger 6 timer om ugen til at handle ind? Mange af indkøbsturene er til nu og her ting, vi skal bruge samme dag. Få James til at klare nogle af indkøbene og spar dig selv for masser af kø-tid og andre kedelige ting. Brug din tid på det, der betyder noget. Resten klarer James.

Covid-19 situationen

Hos James har vi selvfølgelig også fokus på,hvordan vi håndterer COVID-19 situationen såtrygt og sikkert som overhovedet muligt. Viskal passe på hinanden, så derfor sker alleleveringer med James i overensstemmelsemed alle de gældende sundhedsmæssigeanbefalinger. Eksempelvis spritter alle voresshoppere af før og efter hver levering,ligesom du kan bede om kontaktløs levering.

James Get It ApS


CVR-nr. 41 70 40 20
Egebæksvej 2
5000 Odense

hej@jamesbutler.dk
+45 3883 4994