Tjen penge,
når det passer dig

Let hverdagen for andre. Bestem dine egne arbejdstider. Det ta’r 2 minutter at komme i gang!
Hent gratis app her.

James hvem—hvad—hvor?

James er en ny tjeneste, hvor du handler i fysiske butikker for andre – f.eks. handle ind til aftensmaden eller bare ordne andre praktiske ting, vores kunder ikke kan nå i en travl hverdag.

Der er ingen begrænsninger på, hvilke butikker vores kunder kan bruge – og du leverer til dem på ned til 30 minutter.

Vi er startet i København.
Vi udvider snart til Aarhus, Odense og Aalborg
Kom i gang

Frihed og fleksibilitet

Som James butler tjener du penge, mens du gør en forskel for andre - lige når det passer dig. Klar til at komme i gang?

Vær din egen boss

Du ved selv hvornår du helst vil arbejde – derfor er det helt op til dig, hvor længe og hvor tit du vil arbejde. Det er frihed og fleksibilitet

Overblik over din indtjening

Når du selv bestemmer dine arbejdstider, bestemmer du også selv hvor meget du tjener. Du har overblikket over din indtjening i app’en og pengene er på din konto indenfor en time efter du har leveret en godkendt ordre til en kunde.

Cykel, scooter eller bil – op til dig

Som James butler bestemmer du selv om du vil levere på cykel, scooter eller i bil. Vi vil gerne hjælpe til med at mindske klimaaftrykket, så vi foretrækker du cykler – men i sidste ende er det op til dig
Kom i gang

Er du vores nye James butler?

Du er et aktivt og selvstændigt menneske, der kan lide at komme rundt i en din by og være med til at gøre en forskel for dit samfund og for klimaet. Du bestemmer selv, hvornår du har lyst til at komme på vagt og hvornår du afslutter din arbejdsdag.

Så du sagtens kan studere, arbejde eller noget helt tredje mens du tager opgaver som James butler.
Kom i gang

Hvad laver en James butler?

Alle har forskellige behov, og derfor vil opgaverne til dig som butler også variere. Som James butler er din opgave at levere fra A til B. Opgaverne kan være at handle dagligvarer ind, udbringe mad eller drikkevarer fra deli’er og caféer, gå på apoteket eller returnere en vare for en kunde.

Med andre ord bliver din opgave at lette hverdagen for den travle børnefamilie, en person i karantæne eller en travl karriereperson – eller den helt almindelige dansker, der bare lige har brug for en hjælpende hånd.
Kom i gang

En app, der bare virker

James søger endnu flere butlere i København, Aarhus, Odense & Aalborg

James og klimaet

Når du er James butler, er det også godt for klimaet. Ved at handle lokalt, er du med til at mindske vores C02 aftryk. Lastbilerne har allerede leveret varer til din lokale butik. Hvorfor købe dem online på et lager langt væk med ekstra fragt oveni?

Ikke godt for klimaet - og når vi samtidig ved at langt de fleste James ordrer bliver leveret med pedalkraft på cykel, kan kunderne handle med god samvittighed hos os.

Ofte stillede spørgsmål

Du har sikkert masser af spørgsmål. Heldigvis har vi (forhåbentlig) svar på det meste. Se nogle af de mest stillede spørgsmål nedenunder eller kontakt os, hvis du har brug for mere information

Hvordan ansøger jeg om jobbet som butler for James?
Hvornår bliver min løn udbetalt?
Stiller I transportmidler til rådighed for James butlere?
Hvordan sker betaling, når jeg skal hente varer i en forretning?
Er der et minimumsantal timer, jeg kan forvente at modtage som James Butler udbringer?
Hvordan forholder James sig til COVID-19?